Husregler for klubbens Facebook-side

«HUSREGLER» for NJSK’s FB-side!

Det vil nå bli innskjerping på klubbens Facebook-side for upassende kommentarer og innlegg. Dette for å prøve å bevare «husfreden» fremover, da medlemmene forlengst er trøtte og leie av all diskusjonen som til stadighet dukker opp for hver minste kommentar. Vi prøver først å sende advarsel 1 gang, nytter ikke det vil personen ved andre (2.) upassende kommentar/innlegg, bli slettet for 1 mnd. Blir man slettet 3 ganger vil man ikke senere få tilgang på siden igjen, selv om man er medlem i klubben.

Fungerer ikke dette, vil klubben vurdere å stenge siden for kommentarer og innlegg fra medlemmer og kun bruke siden til informasjon til sine medlemmer. Så nå er det opp til dere medlemmer hvordan dere vil ha denne siden i framtiden!

*** ALLE spørsmål angående klubben og dens arbeid SKAL stilles direkte til personer i styret på deres mailadresser – link her: http://www.japansk-spisshund.net/NO/?page_id=54
Denne siden er ment for hyggelige innlegg og bilder fra medlemmer, og info til medlemmer FRA STYRET, som ikke nødvendigvis legges ut for at man straks skal diskutere hver eneste gang.
Så håper vi på mer respekt for hverandre og hverandres meninger for framtiden og at man innimellom sitter på fingrene og leser flere ganger før man trykker SEND, om man fortsatt ønsker og være medlem på siden!

MVH NJSK